Stigefabrikken.dk

Stigefabrikkens mission er at gøre op med de fastlåste indkøbsaftaler og langsomme salgsmøder, der har gjort det dyrt at erhverve stilladser og gjort den samlede process længere end nødvendig. På Stigefabrikken finder du et stort udvalg af kendte leverandører inden for branchen, og dette er endda til fordelagtige priser og på kort tid. Disse priser bliver blandt andet opnået ved at have fokus på nethandel, så det er muligt at minimere deres udgifter, som i sidste ende bliver tilgodeset kunderne, der kan handle billige priser på stiger, stilladser og trapper. Dette er en blanding af førnævnte samt fjernelse af dyre mellemled, så alle varer bliver sendt direkte fra producenten. Ved ønske om særlige behov eller ændringer på eksisterende produkter, er det muligt at kontakte Stigefabrikken via nedenstående kontaktinformationer.

Derudover kan du benytte Stigefabrikkens telefonsupport, hvis du mangler rådgivning vedrørende køb af trapper, stiger eller stilladser. Dette er med til at sikre en stor kundetilfredshed, og samtidig mindsker antallet af returneringer ved fejlkøb.

Stigefabrikkens kunder er en blanding mellem gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder.

Flere fordelle er gældende ved Stigefabrikken:

  • Gratis levering til fastland og brofaste øer
  • Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper
  • Gratis kunderådgivning
  • Prismatch
  • E-mærket

Kontakt

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *