Rito.dk

Rito.dk er en af Danmarks største webshops indenfor online salg af garn. Rito er startet af den dengang 25-årige iværksætter Dennis Drejer. Efter 6 år som IT og marketingchef for Cykelpartner startede Dennis en webshop med fokus på garn. Med denne viden fra e-handel, er Rito en sikker side at handle på og overholder samtlige gældene regler for webshops.

Selvom Dennis ikke vidste noget om garn inden han startede Rito, er det blevet en stor succes. Rito har et produktsortiment på over 10.000 varenumre, som giver et stort udvalg for forbrugeren. På under to år er omsætningen på over 2 millioner kroner, og sigter på at vækste fremadrettet til nye lande.

  • Gratis fragt ved 399,-
  • Prisgaranti
  • 1-2 dages leveringstid
  • 365 dages returret

Rito bestræber sig også på at levere den bedste kundeservice, som tydeligt ses på anmeldelsestjenesten Truspilot med en score på 9,8. Med deres prisgaranti finder du altid de billigste priser, eller kan få reduceret prisen på en vare, hvis du kan finde den et andet sted til en bedre pris. Derudover er deres mål at overholde den lovede leveringstid, så du altid kan regne med at have dine vare til tiden.

Kontakt

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *