Ravstedhus.dk

Ravstedhus er blevet grundlagt af Flemming G. Sørensen i 1987, der dengang kun var en kursusvirksomhed. Det var primært kurser i stenslibning, støbning og smykkefremstilling, som Flemming underviste kursister i. Derudover solgte Ravstedhus materialer, værktøj og tilbehør til kursister. Virksomheden blev hurtigt udvidet med sit eget mærke, DanVirke, der producerede maskiner, værktøj og inventar til stenslibning. Sidenhen er produktsortimentet blevet større og tæller nu ædelmetaller, sten og perler, litteratur, halvfabrikata m.m.

Ravstedhus er ikke mere kun en kursusvirksomhed, men har mange samarbejdspartnere indenfor guldsmede- og håndværkerbranchen. Deres kundekreds er vokset til at dække over hele norden. Det er i sær blevet til virkelighed efter de i 2012 overtog Edeltek AS, som i gennem 10 år har været en vigtig samarbejdspartner i Norge. Det har medført en udvidelse af deres sortiment til Norge, og givet bedre muligheder til deres Norske kunder.

Hovedkontoret ligger stadig i Ravsted, hvor du finder deres bogholderi, indkøbs-, slags- og marketingsafdeling. Hovedbutikken ligger i Kolding.

Kurserne spiller stadig en stor rolle i virksomheden, der i sær har flyttet fokus hen på smykkefremstilling. Disse bliver afholdt i de ny renoverede værksteder i Ravsted.

Virksomheden er stadig drevet af Flemming, som over en årrække har skabt en større virksomhed, der er tilstede i Danmark og Norge med fokus på god kundeservice og god kundepleje.

Kontakt

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *