Boligadvokater.info

Boligadvokater.info er en del af Hviid Boligadvokater, som har hovedkvarter i Kolding. De har flere afdelinger i Danmark som bla. tæller Århus, Aalborg, Horsens, Viborg, Silkeborg, Køge, Slagelse, Odense m.m. Hviid Boligadvokater A/S er specialister vedrørende fast ejendom.

De tilbyder advokatrådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. de har opnået stor erfaring med netop advokatrådgivning inden for køb og salg af bolig eftersom de medvirker til rigtig mange bolighandler hvert år. De overholder advokatsamfundets etiske regler og kender til alle faldgruber ved køb og salg af bolig. Hvis det i mod al forventning skulle gå galt i forløbet, er Hviid Boligadvokater dækket af den lovpligtlige ansvarsforsikring ved Cadon A/S på 10.000.000 DKK. Dette er din sikkerhed ved fejl.

Ved hasterådgivning kan du kontakte Hviid Boligadvokater, hvis du skal til at skrive under på en købsaftale. De har stor erfaring med hastebehandling, og ved det kræver advokatrådgivning med det samme.

Ejendomsmægleren er på sælgers side i forhold til et boligkøb, det vil derfor være fordelagtigt, at benytte sig af en boligadvokat inden man underskriver købsaftalen, så man ikke bliver snydt eller på anden vis misforstår købsaftalen.

Kontakt

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *