Bobestyrer-Advokat.dk

Bobestyrer-Advokat.dk er en del af Hviid Advokater, der har over 27 års erfaring og hjulpet i mere end 400 boer. Hviid Advokater er til stede på 10 adresser i Danmark, og kan derfor være behjælpelig af dødsboer på landsdækkende plan. Som kunde vil man have den samme kontaktperson i gennem hele forløbet, og blive bistået i alle faser af bobehandlingen.

På deres hjemmeside finder du en udførlig guide, der beskriver alle termerne i den underliggende process ved behandling af dødsboer.

Hviid Advokater er en del af organisationen Advokatsamfundet, der har til formål at arbejde for borgernes retssikkerhed og et velfungerende retssamfund. De fører tilsyn med alle advokater, så forbrugerne kan være sikker på advokaternes uafhængighed og integritet.

Bobestyrer-Advokater tilbyder et uforpligtende tilbud samt fast lav pris ved hjælp til et dødsbo. Skifteretten vil ofte lade arvingerne stå for det private skifte. Det kan være en stor mundfuld for en privat person, der ofte kontakter en advokat til at bistå i forbindelse med dødsboet og det private skifte. Selvom den private får hjælp af en advokat, vil det stadig være et privat skifte. Processen bliver kun hurtigere og retningslinjerne for et dødsbo vil blive overholdt.

Kontakt

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *