Tre råd når du køber ejendom

Publiceret af Findsted / 15/02/2017 / Generelt / 0 Kommentarer

Der er mange ting, du skal tænke over, når du køber en ejendom, om det så er et hus, lejlighed eller et stykke jord. Først skal du finde ud af, hvordan du får en god aftale, og når aftalen er gået i hus, skal du foretage en tinglysning af skøde.

Vi vil gerne give dig nogle allround råd, som du kan bruge, uanset hvad du har tænkt dig at investere i. På den måde ved du mere om, hvordan du får en god aftale, når du skal købe noget.

Information er din bedste ven

Du skal indsamle masser af viden om den ejendom, som du gerne vil købe. Du vil gerne undgå, at du opdager nogle ubehagelige overraskelser, når du ejer ejendommen.

Sælger har pligt til at fortælle dig sandheden og der er en masse ting, skal sælger skal oplyse. Men det er i sidste ende dit ansvar at undersøge alle ting, fordi det vil være besværligt for dig, hvis du efterfølgende skal køre en sag mod sælger.

Derfor er det bedst, hvis du fra starten af har styr på, hvad det er, at man gerne vil undersøge. Prøv at indsamle så meget information som du overhovedet kan, så kan du altid efterfølgende danne dig et overblik over situationen.

 

Kig på flere ejendomme

Vi ved godt, at man ofte forelsker sig i en ejendom, og så er det den, som man gerne vil have. Her er det vigtigt, at du i stedet opstiller nogle parametre for, hvad det er, at du gerne vil have ud af ejendommen.

For hvis du ikke gør det, så ender du med at blive forelsket i en ejendom, som faktisk ikke nødvendigvis er det, som du er på udkig efter. Nogle gode bud på parametre kunne være beliggenhed og nærmiljøet. Du kommer aldrig udenom pris, og det er vigtigt at finde ud af, hvad I har råd til at betale.

Ofte vil man vælge at bruge færre penge end ens maksimum, da man på den måde får luft i økonomien til andre ting. Det er dog noget, som du kan sige til din bankrådgiver, så de fortæller dig, hvor mange penge, som de mener, du bør låne.

 

Når du har fundet den rigtige ejendom

Hvis dit køb kører igennem en ejendomsmægler, så vil det typisk være sådan, at de tilbyder, at det er med i prisen med tinglysning af skøde. Det er ikke et krav, at du benytter deres tilbud, og du kan ofte spare penge ved at undersøge, hvad du kan gøre i stedet for.

Du må godt bruge en advokat til tinglysning af skøde, og det vil ofte være billigere for dig end at gå igennem ejendomsmægler. Hvis du vil have en god pris på tinglysning af skøde, skal du tjekke her.

Når du har styr på disse ting, så får du helt sikkert også en god aftale.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *