Sådan holder du årets fest

Publiceret af Findsted / 08/03/2018 / Generelt / 0 Kommentarer

Påsken er på vej og med den følger påskefrokosterne. Skal du være vært, så har du en stor del af ansvaret, for at det bliver en påskefrokost I sent vil glemme. I denne artikel vil vi give dig en række tips til, hvordan du holder ikke blot den bedste påskefrokost, men endda årets fest.

Vær en god vært

Når man skal være vært for en fest, er det vigtigt at man er en god vært. Det siger måske sig selv, men alligevel er der mange, som glemmer dette. Sørg for at ikke blot din borddame/mand har noget i sit glas, men sørg for at alle har. Hvis du desuden ved, at der er en person til stede, som ikke kan tåle gluten eller andet, så sørg for at du har lavet en ret, som denne person kan spise. På den måde viser du overskud og personen vil helt sikkert være taknemmelig! Hvis I bliver mange til festen, kan du med fordel spørge nogen af dine bedste kammerater om de har lyst til at hjælpe med at sørge for at alle gæster har det godt. Når det så er sagt, så skal man selvfølgelig huske at nyde dagen og ikke bruge hele aftenen på at gøre rent i køkkenet eller skænke op til ens gæster.

En mindeværdig fest

De mest mindeværdige fester er såkaldte temafester. Som navnet indikerer er temafester, fester hvor der er et gennemgående tema. Selvom det er en påskefrokost du skal holde, kan du sagtens kaste et tema ind over. Hvis du beslutter dig for at holde en temafest, er det vigtigt, at du ikke blot køber en sombrero og kalder festen for en mexicaner-fest. Hvis du holder temafest skal du gå all in. Der skal ikke spares på noget pynt. Sørg for at købe sjove hatte, duge i teamets farver, sugerør, balloner og meget mere.

Vær forberedt

Nu hvor du er vært, er det vigtigt, at du planlægger festen i god tid. På den måde kommer du ikke til at stå dagen før og skal lave karrysild til 50 mennesker.  Der er mange ting man skal huske at planlægge, og igen kan det være en fordel, hvis du får hjælp af en kammerat eller to. En af de vigtigste ting at få styr på er festens spilleliste. Spillelisten skal ligeledes passe til festens tidspunkter. Det nytter altså ikke noget, at der bliver spillet hård techno før I overhovedet har sat jer til bords. Når I spiser, så spil musik som stadig er lidt oppe i tempo, men gæsterne skal stadig kunne snakke sammen uden at råbe.

 

Hvis du følger disse råd, når du skal være vært til årets påskefrokost, så vil dine gæster helt sikkert blive begejstret. Og hvem ved, måske spørger de dig om, du også vil være vært til næste år.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *