Købt et håndværkertilbud? Del dine fremskridt med venner og familie

Publiceret af Findsted / 05/05/2018 / Generelt / 0 Kommentarer

Nogen drømmer om at købe det perfekte hus, hvor alt er splinternyt og klart til indflytning. Andre vælger at købe et håndværkertilbud, hvor man har mulighed for at sætte sit meget præg på boligen og selv designe de forskellige rum.

De fleste håndværkertilbud er billige, og man kan få rigtig meget for sine penge, hvis man selv vælger at stå for en del af istandsættelsen.

Hold motivationen i top

Én af ulemperne ved at købe et håndværkertilbud er at man nemt kan miste motivationen i forhold til istandsættelsen. Mange oplever at have masser af motivation i starten, men når hverdagen rammer, kan det være svært at bevare overskuddet til at arbejde med istandsættelsen, når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Hvis du har købt et håndværkertilbud og er nervøs for om du kan holde modet oppe, så bør du måske overveje at skabe nogle motivationsfaktorer for dig selv.

Istandsættelse af en bolig tager lang tid, og man kan nemt føle, at man ikke gør fremskridt. Hvis du vil undgå dette, kan du overveje at dele dine fremskridt med venner og familie. Dette har to formål – for det første får du opmuntring fra venner og familie, men derudover har du også visuelle påmindelser om dine fremskridt, hvis du løbende tager billeder af dine projekter. Det er især motiverende at tage før- og efterbilleder, så du altid kan huske hvordan tingene så ud før.

 

Sociale medier eller egen hjemmeside?

Hvis du vil dele dit istandsættelsesprojekt med venner og familie, kan du vælge at bruge de sociale medier, men du kan også vælge at bruge din egen hjemmeside.

Sociale medier er på nogen måder den nemmeste løsning, og på Facebook har du for eksempel mulighed for at lave din egen gruppe, hvor du kan dele billeder med venner og familie, som er interesserede i at følge med i dine fremskridt.

Du kan imidlertid også vælge at skabe din egen hjemmeside. Dette har også sine egne fordele, da det blandt andet betyder, at du har en platform, som du selv har fuld kontrol over, og derudover kan du også dele dine billeder med familiemedlemmer eller venner, som ikke har en konto på Facebook.

 

Hvis du vælger at lave egen hjemmeside

Der er nogle udgifter forbundet med at lave din egen hjemmeside, men det er heldigvis blevet så nemt efterhånden, at du selv kan lave en hjemmeside, hvis du har en smule tålmodighed. I bund og grund skal du blot bruge et domæne og en plads hos én af de billige webhoteller, og så er du klar til at dele dine fremskridt.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *