Guide: et personligt hjem på budget

Publiceret af Findsted / 26/02/2018 / Generelt / 0 Kommentarer

Det er ikke så lige til at indrette sit hjem, som det lyder. Det er ikke svært at svinge kortet, når det handler om møbler og indretningsting. Problemet ligger i, når man skal opnå et hyggeligt og personligt resultat. Vi guider dig til, hvordan du netop opnår et personligt hjem uden at springe budgettet.

Lav en hyggekrog

En måde du kan få et hyggeligt og personligt hjem, er ved at lave en hyggekrog. En hyggekrog indeholder de ting, som DU synes er hyggelige. Om det så er en god serie eller en matematikbog, er altså helt op til dig. En typisk hyggekrog indeholder dog en stol, hvor du kan lave din yndlingsbeskæftigelse. Du behøver ikke at gå ud og investere i en ny dyr stol. Du kan opnå en dekorativ og hyggelig stol, ved at tilføje et sengetæppe eller ved at ompolstre en stol, som du allerede har. På den måde vil din stol opnå et helt nyt udtryk.

Lys

Intet siger hygge, som lys gør. Så sørg for, at dit hjem bugner af lys i alle former og størrelser. Nogen mener, at det kan være svært at inkorporere lys i visse rum, såsom i køkkenet eller på badeværelset. Her kan man med fordel placere duftlys. Duftlys skaber en let og frisk duft i rummet og afhjælper med dårlig lugt. Prøv for eksempel et duftlys med basilikum i køkkenet eller et lys, som dufter af lavendel eller af nyvasket sengetøj på badeværelset.

Markbuketter

Blomster er en nem måde at opnå hygge på i dit hjem. Dog findes der andre buketter, end de klassiske som tulipaner eller roser, som vil være med til at give dit hjem et mere personligt præg. Markbuketter er med til at neddæmpe det polerede og det for opstillet look. Markbuketter består af blomster, som ligner, at de kommer direkte fra marken og er tilfældig udvalgt. Der findes efterhånden mange virksomheder, som tilbyder blomsterabonnementer, som bliver leveret direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke. Dog kræver markbuketter relative store vaser. På Nordal findes der et stort udvalg af vaser, som kan være med til at personificere dit hjem.

 

Genbrug

Et af de store problemer ved at indrette et personligt hjem er, at de fleste køber deres ting i store møbelforretninger såsom i IKEA eller lignende. Man har ikke et personligt hjem, hvis man har alle de ting, som naboen også har. For at undgå, at man køber det, som alle andre har, kan man købe ting i genbrugsbutikker. I genbrugsbutikker er der unikke ting, som kan personificere dit hjem. Det kan være sjovt at gå på genbrugsjagt og finde de helt rigtige ting til din bolig. En anden sjov måde, hvorpå man kan få indrettet sit hjem med genbrug, er ved at bruge brugte byggematerialer, når man for eksempel skal renovere. Her kan en brugt dør skabe et unikt rum. Du kan læse mere om brugte byggematerialer lige her.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *