Gør dit sommerhus klar til ferien med disse tips

Publiceret af Findsted / 25/05/2018 / Generelt / 0 Kommentarer

Foråret er for alvor over os og det betyder at der ikke er længe til sommerferien. Det er derfor tid til at gøre dit sommerhus klar til ferien, så du kan bruge en masse dage der. I denne artikel har vi samlet et par tips til, hvad du skal gøre for at dit sommerhus bliver klar til ferien.

Tjek op boligens stand efter vinteren

Når vi kommer til foråret, har sommerhuset stået en lang vinter uden at blive brugt, og det er derfor en god idé at starte med at tjekke op på sommerhusets stand efter vinteren, så du finder ud af, hvis der er opstået eventuelle skader på sommerhuset, som skal ordnes inden sommerhuset bliver klar til sæsonen.

Der er flere forskellige aspekter af sommerhuset, som er vigtige at tjekke op på. Det er fx vigtigt at tjekke tagets tilstand samt få tømt tagrenderne. Det er især vigtigt at fjerne alger og lignende fra taget, da alger og mos på længere sigt kan føre til at der kommer vand ned i tagkonstruktionen.

Ud over taget og tagrenderne, er det en god idé at tage en runde i sommerhuset, hvor du tjekker op på om alt er som det skal.

Det er en god idé at tjekke op på tilstanden så tidligt som muligt, så du kan få repareret eventuelle skader inden sommersæsonen for alvor begynder.

 

Gør forårsrent i sommerhuset

Når sommerhuset har stået en lang vinter, er det samtidig en god idé at starte med en grundig forårsrengøring. En forårsrengøring handler om at komme ned i hver en krog i boligen, så den bliver helt og ren og klar til sommeren.

En god forårsrengøring kan godt tage nogle timer, og det gælder derfor om at sætte god tid af til rengøringen. Hvis du laver en grundig forårsrengøring nu, skal du ikke tænke lige så meget på rengøring når vi kommer til sommerferien og du kan derfor bedre slappe af der.

 

Frisk sommerhuset op med ny maling og dekoration

Når du har tjekket op på sommerhusets stand og gjort forårsrent, er det tid til at friske sommerhuset op, så du skaber et hyggeligt sommerhus til ferien.

Du kan fx friske sommerhuset op ved at putte lidt ny maling på væggene. Ny maling gør en kæmpe forskel da det kan gøre at et rum føles helt nyt og der er derfor en god måde at gøre lidt ekstra ud af sommerhuset inden vi kommer til sommerferien. Du kan med fordel finde malingen online for at spare penge, du kan fx købe maling på malgodt.dk.

Det er samtidig også en god idé at finde lidt ny dekoration til boligen, så du skaber et hyggeligt sommerhus, som du kan bruge mange dage i, når vi kommer til sommerferien.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *