Gør din bolig klar til sommeren med disse tips

Publiceret af Findsted / 25/04/2018 / Generelt / 0 Kommentarer

Vi er kommet et godt stykke ind i foråret og begynder nu for alvor at kunne mærke de varmere temperaturer. Det betyder at sommeren er på vej, og det er derfor også tid til at gøre din bolig klar til sommeren. I denne artikel får du et par tips til, hvordan du gør det.

Gør rent og ryd op i hele boligen

Det første du skal i gang med i løbet af foråret, for at få en sommerklar bolig, er at rydde op og gøre rent i hele boligen. Du skal med andre ord i gang med en grundig forårsrengøring af dit hjem.

En forårsrengøring handler om få gjort rent de steder, hvor du normalt ikke gør så meget rent, og det gælder derfor om at komme ned i hver en krog i boligen.

For at lave en god forårsrengøring, er det en god idé at starte med at rydde op, så du har gode muligheder for at gøre rent efterfølgende.

Foråret er samtidig også et godt tidspunkt til at sortere i diverse skabe og skuffer, så du får overblik over, hvor du har hvilke ting liggende henne.

 

Bring foråret indenfor

Når foråret har meldt sin ankomst, gælder det samtidig om at bringe foråret ind i din bolig, så du skaber en hyggelig forårsstemning og på den måde bliver mere klar til sommeren.

Du kan fx få foråret ind i dit hjem ved at plante nogle små blomster i vindueskamme eller tage et par buketter ind fra haven. Blomster er fantastiske til at vise at foråret er kommet.

Du kan også opdatere boligen med lidt ny maling eller dekoration i forårets farver.

 

Giv terrassen en overhaling

For at din bolig bliver helt klar til sommeren er terrassen et vigtigt punkt, som du skal i gang med. Når sommeren for alvor kommer, er noget af det bedste at have en terrasse, hvor du kan slappe af og nyde solskinsvejret.

Efter vinteren er det en god idé først at tjekke op på din terrasses tilstand. Hvis du fx har en træterrasse, kan du få renset terrassen, så den bliver flot til foråret. Mange træterrassee bliver grønne og mørke i træet over vinteren og trænger derfor ofte til at blive renset efter vinteren. Du kan med fordel alliere dig med firmaet Nanostone, der har stor erfaring inden for professionel rens af træterrasser.

Når du har fået renset terrassen, er det tid til at gøre terrassen hyggelig. Det handler først og fremmest om at finde nogle gode møbler, som passer til din terrasse og giver dig mulighed for at sidde på din terrasse, når de solrige dage kommer.

Du kan samtidig begynde at planter blomster på terrassen. På terrassen er det bedst at have en blanding af forskellige blomster. Det fx rart at have et par små buske stående sammen med nogle flotte blomster, så du skaber en hyggelig stemning på din terrasse.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *