Få mere for pengene i provinsen

Publiceret af Findsted / 15/05/2017 / Generelt / 0 Kommentarer

Når man står overfor noget så stort og afgørende som et boligkøb, så kan man gøre sig selv en rigtig stor tjeneste ved at tænke grundigt over lokationen. Det betyder ikke, at man skal gå på kompromis og flytte til det alleryderst Udkantsdanmark, men hvis man overvejer det lidt, så kan man få rigtigt meget bolig for sine penge, hvis man vælger at bosætte sig i provinsen.

I de lidt mindre byer, hvor der ikke er så mange mennesker og hvor priserne er noget lavere. Det kan godt betyde, at man skal pendle noget længere for at komme på arbejde, men på den anden side kan man få flere penge mellem hænderne, fordi ens boligudgifter er så billige.

Der er både fordele og ulemper, men i de mindre byer er der ofte et langt bedre lokalt sammenhold og foreningsliv, som man kan blive en del af. Det er meget interessant at opleve, hvordan de små samfund står sammen og løfter i flok, og endnu mere interessant at blive en del af det selv.

Så overvej at flytte til provinsen, hvor det hele er meget billigere og hvor man kan opleve en verden, som man ikke finder i de store byer.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *