Bo centralt i København uden at blive ruineret

Publiceret af Findsted / 02/03/2017 / Generelt / 0 Kommentarer

Hvert år rejser en række unge til København, fordi de skal studere, eller også vil de gerne bare opleve at leve i en større by. Huslejepriserne kommer ofte som et chok for mange, når de flytter til København, fordi de er vant til, at de kan få en hel lejlighed alene for en brøkdel af, hvad det koster at leje et ledigt værelse i København.

Selv hvis du ikke er studerende, vil du gerne bo centralt i København uden at bruge alt for mange penge. Her får du nogle gode råd til, hvordan det kan lade sig gøre med en værelseskammerat, og hvordan du finder den perfekte værelseskammerat.

For det kan være en fantastisk oplevelse at bo med en anden, hvis du finder en, som du kan lide at bo med. Derfor er det så vigtigt, at du finder den rigtige værelseskammerat. Vi kommer også med nogle andre råd til, hvad du kan gøre.

 

Find et værelse

Hvert år taster massevis af danskere vendingen ledigt værelse København ind i Google, fordi de godt ved, at det er ufatteligt dyrt at bo i København. Hvis du er ny i byen, er Google helt klart dit første forsøg på at finde et sted at bo.

I starten leder du måske efter din egen lejlighed, inden du begynder at lede efter en lejlighed, hvor du kan bo med andre, fordi du finder ud af, at du ikke gider bruge absurde mængder penge på husleje.

Der findes en række forskellige boligsider derude, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte værelseskammerat. Hvis det kun er det, som du leder efter, så er dit bedste bud på https://www.findroommate.dk/.

 

Lej selv et værelse ud

Hvis du har råd til at købe en lejlighed, eller hvis du har fundet en billig lejelejlighed, så kan du i stedet finde din egen roommate. Dette giver dig mulighed for selv at vælge, hvem du bor med.

Dette kræver, at du har en vis kapital, så du kan få fat i lejligheden uden problemer. Hvis du lige er flyttet til København, så er denne metode sikkert ikke den mest hensigtsmæssige for dig. Men hvis du allerede er etableret i København, så er det helt klart værd at overveje at gøre det på denne måde.

 

Bo længere væk fra centrum

De fleste vil gerne bo centralt i København, fordi det er her, at alt sker. Men der er altså ikke noget galt med at bo lidt længere ude, hvis det er det, som du har brug for. Offentlig transport fungerer fantastisk i København, så derfor er der ikke nogen grund til, at du ikke skulle kunne bo længere ude.

 

Selv hvis du vælger denne løsning, er det stadigvæk en god idé at finde en værelseskammerat.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Efterlad et svar

Din email bliver aldrig offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret *